Efterätt och bebismys!

Efter middagen idag skulle Ebba på disco, så jag, David och Colin tog med oss en efterätt och for till familjen Lindström/Lundström och myste med dom under tiden.

Blåbär/Hallonpaj=)
 

Ebba redo att rocka på disco!


Mina coolingar!


Bus Penny i sin fina koja=)


Ha det!


jag vet attt jag är dålig på att uppdatera....

Jag vill gärna skylla det på att jag jobbar så mycket just nu, men tror att det även beror på latmasken i mig som hellre ligger i soffan än sitter vid datorn. Har lovat mig själv nu att iaf göra ett inlägg i veckan och blir det mer är det bara en bonus...=)

I helgen har Ebba varit med farmor och farfar till hemavan. Jag har jobbat och David och Colin har möblerat om i vardagsrummet...

Igår hade vi middagsfrämmande av fam Lindström/Lundström, Ziggys första besök till faster=)
Vi bjöd på spaghetti bolognes och vitlöksbröd... visst låter det finare än vanlig tråkig spaghetti och köttfärssås?
Efter middagen spelade vi lite move som David var och inhandlade i fredags, det var/är riktigt kul, spelet alltså inte att David var och handlade det...
Colin och Penny var uppe och lekte, och sen blev det sådär jobbigt tyst som det bara blir när barn håller på med hyss, papporna fick gå upp och se vad dom höll på med, och mycket riktigt så hade dom gjort hyss... målat sig själv och det mesta i Ebbas rum med tuschpennor, som tur var gick det få bort från alla saker som dom målat på men tyvärr inte från ansiktet och händerna. Tur var att Ebba inte hade kommit hem än så vi hann torka av hennes saker innan hon märkte det!

Busungarna!
 (lägg gärna märke till att Colin har målat ögonskugga med tuschpennan)



Fasters lilla prins!


Ha det!


RSS 2.0